arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Vondt meg her, og vondt meg der… :(

/Sponset behandling

Åh, nå gleder jeg meg til en lett og ledig fredagskveld med sushi, sjokolade og film, etter en lite produktiv dag. Den har hittil bestått av lange kaffesamtaler med to venninner, et forsøk på å gi blod (noe jeg ikke fikk lov til fordi jeg tydeligvis har lave jernverdier, hei hei tabletter) og en pitteliten trening, og jeg tror ikke det kommer til å skje så mye mer enn det i dag. Eller, jeg må vel svare litt mail, men så er det netflix and wine. Eller chill. Høhø.

Kroppen føles også bedre etter at jeg en stund har gått rundt med vondt i både ankler og knær. Jeg forstuet ankelen som faen i sommer, og etter det har den vært skikkelig vond. Det gjør vondt å trene, gå og løpe, og etter at det i forrige uke også satte seg i kneet tok jeg turen til Chrisoffer i går (osteopaten der jeg jobber). Jeg vet jo at det ikke er noe alvorlig, men det tærer likevel på energien og treningsgleden å hele tiden måtte ta hensyn til alle slags vondter! Spesielt kneet, for det har vært litt krise, men etter å ha kjørt gjennom en del tester i går ble jeg heldigvis beroliget med at det ikke var noe alvorlig.

Det er rart hvor mye dette gjør med alt fra treningsopplevelse til humør, det å få beskjed om at det kommer til å gå greit! I tillegg fikk jeg en del råd om hva jeg bør styrke opp i tiden fremover, og er klar for å implementere mer av dette i treningen min. Det blir flere ettbeinsøvelser, litt balanse og mobilisering av ankelleddet i tillegg til tradisjonell styrketrening, og det gleder jeg meg til! Jeg fikk også beskjed om at jeg ikke må være så redd for å prøve ting som utfordrer både kneet og ankelen, så jeg får vel prøve meg på det også. Etterhvert. 😉

Og denne måten å tenke på, den liker jeg. Han kunne jo gitt meg beskjed om at jeg må komme tilbake hver uke i et år, og dratt penger ut av kassa mi, men i stedenfor forteller han meg hva jeg kan gjøre på egenhånd, og stiller seg til rådighet om det skulle trenges. På denne måten skaper han en trygghet hos meg om at jeg kan komme meg ut av disse vondtene, samtidig som han ikke utnytter det at jeg faktisk har vondt til sin fordel. Det finnes nok av de behandlerene der ute, og de styrer jeg glatt unna!

Om du kunne tenke deg en time med han får du 40% avslag på første behandling (si at du har lest bloggen min), og han kan nås på mail C.wanggaard@gmail.com eller tlf 98608798. 

Nå venter sjokoladeposen på meg – GOD HELG!

//Camilla

6 svar til “Vondt meg her, og vondt meg der… :(”

 1. Lisbeth sier:

  Hei :-).

  Jeg vil egentlig bare si hvor fantastisk jeg synes du er. Jeg er nærme 50 enn 40 ;-), og jeg skulle så inderlig ønske at jeg hadde et sånt forbilde som deg da jeg var ung.
  Du balanserer saklighet og nydelig humor på en herlig måte.
  Forsett med ditt viktige arbeid!!

  PS: Instagramen din i dag; fantastisk, utrolig herlig humor.

 2. Så utrolig hyggelig Lisbeth, tusen tusen takk skal du ha! 😀

 3. Vilde sier:

  Haha, ikke ofte jeg ler høyt av ting jeg leser, men denne gangen gjorde jeg det!

 4. Vet du… DET ER HELT GREIT! ;D ;D Jeg lo sjæl. Etterpå. Da dødsangsten hadde lagt seg. hahaha ;D

 5. Kristina sier:

  Hei! Jeg har selv nylig fått problemer med knærne mine og syntes det er forferdelig kjedelig da noe av det beste jeg vet å trene er i intervaller, gjerne i trapper, knebøy og utfall. Treningsmotivasjonen daler i takt med kondisen, så pliiiiiis del øvelser om kan være med å stryke muskler rundt kneet❤️ Du er best!

 6. Så kjedelig å høre, Kristina!! Det skal jeg jammen gjøre 😀
  Det beste tipset kan jeg likevel gi deg her og nå: prøv deg frem, og tren alt som ikke gjør vondt :*

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits