arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Vondt meg her, og vondt meg der… :(

/Sponset behandling

Åh, nå gleder jeg meg til en lett og ledig fredagskveld med sushi, sjokolade og film, etter en lite produktiv dag. Den har hittil bestått av lange kaffesamtaler med to venninner, et forsøk på å gi blod (noe jeg ikke fikk lov til fordi jeg tydeligvis har lave jernverdier, hei hei tabletter) og en pitteliten trening, og jeg tror ikke det kommer til å skje så mye mer enn det i dag. Eller, jeg må vel svare litt mail, men så er det netflix and wine. Eller chill. Høhø.

Kroppen føles også bedre etter at jeg en stund har gått rundt med vondt i både ankler og knær. Jeg forstuet ankelen som faen i sommer, og etter det har den vært skikkelig vond. Det gjør vondt å trene, gå og løpe, og etter at det i forrige uke også satte seg i kneet tok jeg turen til Chrisoffer i går (osteopaten der jeg jobber). Jeg vet jo at det ikke er noe alvorlig, men det tærer likevel på energien og treningsgleden å hele tiden måtte ta hensyn til alle slags vondter! Spesielt kneet, for det har vært litt krise, men etter å ha kjørt gjennom en del tester i går ble jeg heldigvis beroliget med at det ikke var noe alvorlig.

Det er rart hvor mye dette gjør med alt fra treningsopplevelse til humør, det å få beskjed om at det kommer til å gå greit! I tillegg fikk jeg en del råd om hva jeg bør styrke opp i tiden fremover, og er klar for å implementere mer av dette i treningen min. Det blir flere ettbeinsøvelser, litt balanse og mobilisering av ankelleddet i tillegg til tradisjonell styrketrening, og det gleder jeg meg til! Jeg fikk også beskjed om at jeg ikke må være så redd for å prøve ting som utfordrer både kneet og ankelen, så jeg får vel prøve meg på det også. Etterhvert. 😉

Og denne måten å tenke på, den liker jeg. Han kunne jo gitt meg beskjed om at jeg må komme tilbake hver uke i et år, og dratt penger ut av kassa mi, men i stedenfor forteller han meg hva jeg kan gjøre på egenhånd, og stiller seg til rådighet om det skulle trenges. På denne måten skaper han en trygghet hos meg om at jeg kan komme meg ut av disse vondtene, samtidig som han ikke utnytter det at jeg faktisk har vondt til sin fordel. Det finnes nok av de behandlerene der ute, og de styrer jeg glatt unna!

Om du kunne tenke deg en time med han får du 40% avslag på første behandling (si at du har lest bloggen min), og han kan nås på mail C.wanggaard@gmail.com eller tlf 98608798. 

Nå venter sjokoladeposen på meg – GOD HELG!

//Camilla

6 svar til “Vondt meg her, og vondt meg der… :(”

 1. Lisbeth sier:

  Hei :-).

  Jeg vil egentlig bare si hvor fantastisk jeg synes du er. Jeg er nærme 50 enn 40 ;-), og jeg skulle så inderlig ønske at jeg hadde et sånt forbilde som deg da jeg var ung.
  Du balanserer saklighet og nydelig humor på en herlig måte.
  Forsett med ditt viktige arbeid!!

  PS: Instagramen din i dag; fantastisk, utrolig herlig humor.

 2. Så utrolig hyggelig Lisbeth, tusen tusen takk skal du ha! 😀

 3. Vilde sier:

  Haha, ikke ofte jeg ler høyt av ting jeg leser, men denne gangen gjorde jeg det!

 4. Vet du… DET ER HELT GREIT! ;D ;D Jeg lo sjæl. Etterpå. Da dødsangsten hadde lagt seg. hahaha ;D

 5. Kristina sier:

  Hei! Jeg har selv nylig fått problemer med knærne mine og syntes det er forferdelig kjedelig da noe av det beste jeg vet å trene er i intervaller, gjerne i trapper, knebøy og utfall. Treningsmotivasjonen daler i takt med kondisen, så pliiiiiis del øvelser om kan være med å stryke muskler rundt kneet❤️ Du er best!

 6. Så kjedelig å høre, Kristina!! Det skal jeg jammen gjøre 😀
  Det beste tipset kan jeg likevel gi deg her og nå: prøv deg frem, og tren alt som ikke gjør vondt :*

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits